Forum Rank Progress
Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Forum Rank Progress › Dział otwarty - widoczny dla każdego ( bez logowania) › Rank Progress
Poszerzenie wejherowskiej i wjazd od ulicy popwickiej

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Poszerzenie wejherowskiej i wjazd od ulicy popwickiej
Pawel Offline
Banned
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 9
20-07-2018, 18:32
Jak wiemy dnia 18 lipca 2018 został unieważniony przetarg prowadzony przez gminę Wrocław na rzecz m.in. Winhalla i Portu. Jest to istotny element układanki, bo przepisy poz wyraźnie mówią o drogach ewakuacji szczególnie jeśli n a terenie Portu będzie prowadzona działalność gospodarcza. Głosy urzędników są jak zwykle „odrealnione” i zaraz będzie kolejny-3 przetarg tym razem mniejszy. Czy winhall ma plan B? Z treści mejla jakiego dostałem od VD lakonicznie twierdzą ze kontynuja dialog z włodarzami
Szukaj
Odpowiedz
Comtrader Offline
Super Moderator
Liczba postów: 3,642
Liczba wątków: 14
Reputacja: 28
20-07-2018, 23:52
(20-07-2018, 18:32)Pawel napisał(a): Jak wiemy dnia 18 lipca 2018 został unieważniony przetarg prowadzony przez gminę Wrocław na rzecz m.in. Winhalla i Portu. Jest to istotny element układanki, bo przepisy poz wyraźnie mówią o drogach ewakuacji szczególnie jeśli n a terenie Portu będzie prowadzona działalność gospodarcza. Głosy urzędników są jak zwykle „odrealnione” i zaraz będzie kolejny-3 przetarg tym razem mniejszy. Czy winhall ma plan B? Z treści mejla jakiego dostałem od VD lakonicznie twierdzą ze kontynuja dialog z włodarzami

Myślę, że akurat Vantage a właściwie Winhall poradzi sobie z tym tematem. Kto jak nie właśnie oni?
Mają duże  doświadczenie szczególnie na wrocławskim rynku. 
Zresztą... na tym etapie sprawy, to już tak trochę nie bardzo mają wyjście - muszą ogarnąć i przebrnąć przez wszystkie te tematy, bo jakby nie patrzeć sporo już zainwestowali.

Inna sprawa, że nasz Prezes Jan dobrze się ustawił...   Big Grin
Szukaj
Odpowiedz
max Offline
Zaawansowany
Liczba postów: 424
Liczba wątków: 0
Reputacja: 6
21-07-2018, 9:32
(21-07-2018, 1:06)vonpiu napisał(a): Przy okazji:
http://www.gazetawroclawska.pl/komunikac...,13353977/

miasto czy chce czy nie musi nowe osiedle zintegrować z całym systemem komunikacji miejskiej....mają na to jeszcze chwilę to walczą aby zrealizować inwestycję jak najmniejszym kosztem ale wątpię czy w  kolejnym przetargu będą niższe ceny...mamy ostatnią dużą pulę środków  unijnych, brakuje firm i pracowników na realizację tego co jest do zrobienia a z każdym kwartałem czasu będzie coraz mniej
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku
Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Ekipa forum
  • Kontakt
  • Forum Rank Progress
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 01-12-2023, 0:09 Polskie tłumaczenie © 2007-2023 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.